lördag 16 juli 2011

Jag kan ...

I onsdags hade vi hembesök av BVC. En gullig lite äldre kvinna vid namnet Gittan kom förbi och introducerade oss till spädbarnslivet. Efter två timmars matig information blev det tvätt av navel och vägning. Vårt lilla matvrak har gått upp 120g sedan födseln och ligger nu på en matchvikt på 3590g. Jag betvivlar dock att den stämmer i dagsläget då han äter som en häst :)
Resten av veckan har lilleman knutit kontakt med både mormor och farmor. Mormor kom upp från Skåne och följde med igår när Teo gjorde sin första längre utflykt till farmors slott. Bilfärden gick smärtfritt men det var mindre glada miner när vi kom fram. Superräzerbajs följdes av vrålande skrik innan han mätt och glad somnade in nedbäddad på skötbädden. Gladare miner dök dock upp när vi återvänt hem. Kan det vara så att han redan är hemmakär?
Nu blir det snart en vaggandes barnvagnspromenad i solen. Går som en anka men ut ska jag!!! Mycket bebis nu men det är det som fyller ut min vardag för tillfället. Ni får helt enkelt stå ut eller låta bli att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar