måndag 25 november 2013

Fyra mjölkpaket tung

Två veckor gammal har min lilla heffaklump nu passerat fyrakilosstrecket och mäter nu 54,5 cm. Snart är alla minikläder för små. Stanna tiden!

Tur vi inte köpte så mycket nytt i liten storlek. Storlek 56 känns som en bättre investering även om jag syr en hel del själv. Senaste plagget som fått fylla ut lillebrors garderob är ett par byxor med djungeltema.

Han fick mycket beröm hos BVC. Både att han är stark i nacken och otroligt fin. Även Teodor fick gott om beröm. Han fick nämligen följa med lillebror för att vänja sig inför 2,5-årskontrollen.

En koll som han knappt behöver gå på eftersom han redan visat upp många av sina färdigheter. Enligt Gittan har han ett välutvecklat tal och hon var mäkta imponerad att han redan kunde alla färger samt räkna. Min lilla matematiker.

Däremot är han ganska försiktig när det gäller grovmotoriken. Skönt tycker vi, då vi kan vara säkra på att han inte utmanar sig själv mer än han mäktar med.. Hur som helst är det inget varken vi eller Gittan oroar oss för. Han kan det man ska kunna men inte så mycket mer än så.

Första advent på söndag. Massor att fixa till dess. Piffa med adventsljusstakar , baka gofika och kirra Teodors julkalender . Har inte ens hälften av paketen klara så tips mottages gärna.

4 kommentarer:

  1. Vad kul att du hittade till min blogg :) Köpte mini luvan på hm. De var ett helt set som var på rean i höstas. 30 kr. Perfekt! Hur gammal är din skrutt?:)

    Mvh www.jefferssons.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar på min blogg! Alltid kul så man kan hitta till andras fina bloggar! :)

    Vilka söta byxor!
    Håller med! Vår lilla kille är snart 3 veckor och väger 5 kg så det blir till att köpa större kläder! Kul att du syr själv! Skulle jag också vilja kunna., :)

    SvaraRadera
  3. Men vilka killar då :) Värsta A-barnen ju! Men va tusan, inte gör man annat än A-barn inte! De är ju bara slöseri ;)

    SvaraRadera
  4. Vilka fina kläder du har sytt, vännen! Och vad skönt att läsa att ni verkar må finfint, alla fyra! :D
    Vi måste ses snart, tjoa till när du kan och vill ta emot hembesök!
    KRAM!

    SvaraRadera