lördag 5 maj 2012

Tvåsiffrigt

> Vad vore livet utan dig? Tio månader fyllda av obeskrivlig kärlek. Finns inget bättre!

8 kommentarer:

  1. Stora killen! :) Snart ett år, visst går tiden sjukt fort?

    Nej, inget är bättre än delad kärlek!

    Nu börjar det närma sig flytt! Har ni börjat packa än? :) här har vi mindre än en månad kvar till tillträdet och vi har inte packat nånting. Haha, blir väl så småningom, tur vi inte ska flytta så långt.

    Hoppas ni haft en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Finaste lilla skrutt! <3 Tvåsiffrigt de är ju så åldersnojjan hägrar!!

    Hoppas ni har en strålande helg. Här dyker vi ner bland näsdukar o andra viktiga prylar typ nässprej o sånt ;)

    SvaraRadera
  3. Underbart! Och så söt då!

    SvaraRadera
  4. Gullis! :) Grattis till tvåsiffrigt!!

    SvaraRadera
  5. Alwa kan inte stå själv. Eller ibland då hon är fokuserad på något och glömmer bort att hon står själv i några sekunder. Men än är hon för feg :)

    SvaraRadera
  6. ja jefla lugg som inte vill ligga som den ska ;) Brukar nagga på den men de var faktiskt inte jag senast! :P hatar när den flikar sig! Borde vara omtag på den bilden banne mig! Men Alva gick inte med på de... hon var nöjd med sig o hon vann visst denna gången... (aldrig mer).

    Ja när jag tog ut armarna på L så såg de ut som att han hängde på en galge så jag la in dem igen... ja menar han får ju inte se konstig ut...nä någon måtta får de vara liksom... Tror han hade fått blodbrist i armarna om han suttit så :P

    Tror vi ska köpa en hoppgunga till L för att få honom att använda benen. Han stödjer inte på fötterna än när man håller upp honom.

    kramar

    SvaraRadera
  7. Tiden går verkligen skrämmande fort, tur att man verkligen njuter utav varje dag!! :) Hoppas att allt är bra med er, kramar

    SvaraRadera
  8. Hihi.. jaaa, bara 250 kr! Sånt gillas. Men tror faktiskt inte ens att de var på rea. Utan bara billiga skor ändå, och sånt är ju aldrig fel heller, haha! Jag rekommenderar verkligen Kavat-skorna till de små!!

    Så bra att sköljmedlet hjälpte! Och nu vill vi ju såklart se en bild på dig med fina klänningen på ;) Hihi...

    SvaraRadera