söndag 3 juni 2012

Nu eller aldrig

Tog en löptur i solen. Tungt som aldrig förr men jag sprang hela vägen och nu har jag bestämt mig för att ge det här med löpning en ärlig chans.

Tänkte även testa lite intervallträning. Någon som har bra erfarenhet av detta och kan ge några bra tips och har roliga idéer?

På torsdag är det dags att snöra på sig skorna igen. Innan dess laddar jag ett vanligt steppass på tisdag. Energiboost!

4 kommentarer:

  1. Näää.. ska du också börja löpträna nu. Åh.. ni är så duktiga allihop. Kanske.. kanske... kanske... jag med... nån gång.. kanske...

    Men du då.. <3 Ja, "bloggvärlden" är speciell!

    Haha, ja.. det verkar vara lite skumt tdet där med tunnlar. Men, som du säger, så kommer de väl fram till vad det är för nåt till slut.. :) KRAM fina du!

    SvaraRadera
  2. jag håller också på o ger de här med löpning en chans till. De känns helt okej faktiskt. Var mycket nöjd med mig själv idag! Nu ska vi klara detta!!! :) Duktiga vi!

    Tröjan invigdes igår o den är från Geggamoja :) riktigt fin!

    SvaraRadera
  3. Det kommer verkligen helt plötsligt. Rasmus är också ganska feg emellan varven, men helt plötsligt så hände det ;) Riktigt coolt!

    Jag hade verkligen velat ha R hemma till efter jul/nyår jag också, men som sagt det går nog bra det här också. Hoppas ni får en plats. Vi hade tur som fick plats på den här förskolan, då den tydligen är väldigt populär och omtalad!

    Vi ska bara iväg på lite kalas över helgen :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jaa.. stod och höll i en UV-dräkt först. Men sen blev det ändå denna baddräkt.. den var så söt. Så kan det gå ;)

    Haha, nä.. men skulle kanske behövas en garderob åt alla badkläder. Av nån anledning brukar det bli en ny varje år här med. Men i år tänkte jag faktiskt att jag åtminstone skulle testa och se om nån av de andra passar först... så får vi se sen ;)

    Du är så duktig! Lycka till med löpningen :) Hoppas ni haft en fin nationaldag idag!!

    SvaraRadera