onsdag 14 mars 2012

Skit under naglarna

Precis rensat avloppet i duschen. Det var inte direkt äktenskapstycke som uppstod. Riktigt avskyvärt men nödvändigt. Som en present på posten bröt jag tumnageln en bra bit ner till det köttiga med. Fint det.

Gissa vem som ska vara lite extra mallig när sambon kommer hem! Han är skyldig mig nu. Undrar vad jag ska få för present. Hmmmm ...

3 kommentarer:

  1. Hu, det behövs göras här också. Har Emma badat så svämmar golvet över när man släpper ut vattnet ur badkaret... Och du får kräva nåt riktigt bra, vad som helst duge rinte som motgärning till en avloppsrensning =)

    Dom har det verkligen inte lätt dom små liven när dom är förkylda och snörvliga. Nässprayen är en gudagåva, även fast vi verkligen får blåhålla Emma om man ska få spraya nåt i hennes näsa. Ojoj vad arg hon blir! Men den hjälper ju, så då får vi väl slåss...

    Imorgon är det besiktning på huset, börjar nästan bli nervös =P Samtidigt som man inte vill annat än att bo i eget hus så är det vansinnigt skrämmande att ge sig in i det! Det är en del renovering också, men det ska bli så himla roligt!

    Hoppas lillkillen kryar på sig snart och slipper allt värre än vanlig förkylning så ni kan ut och njuta av våren!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men det är ju fint ut i väster, ska bli spännande att höra vad du tyckte efter helgen då :)
    Ja såklart, att vi ska skall bli mycket trevligt tycker jag :)
    Hoppas att ni har haft en fin dag trotts nagelolyckan ;)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Duktig du är då!

    sv: Hahah... Han gör saker på sitt eget sätt, helt enkelt. Funkar ju lite bra att åla sig fram, om man nu är nöjd med det själv... men han verkar ju inte vara det? Lilla gubben då!

    SvaraRadera