torsdag 22 mars 2012

Torsdagsmys!

Snart vankas det helg igen. Glädjetjut! Underbara vårväder och bättre ska det bli. Här hemma har vi haft besök av huvudvärksmonstret. I tisdags dunkade hela min enorma skalle likt ett klangspel och illamåendet knackade på. Fick lite flashbacks från de första veckorna av graviditeten. Mindre välkommet. Kunde inte förmå mig att stiga upp ur sängen så sambon stannade hemma och tog hand om mini medan jag fick vila. En energiboost som var mer än efterlängtad.

Under tiden som vi varit borta från cyberspace har vi både hunnit med att buda på hus, hoppa av efter att farbror guldbyxor satt sin gräns inte bara en gång utan tre samt varit och tittat på ett nytt hus. Vilket hus sen. Åh denna underbara mögeldröm. Säg den som inte vill köpa grisen i säcken och chansa. I helgen är det visning av ett jättefint renoverat objekt. Perfekt tycker jag och tusen andra. Än så länge har det uppemot 2000 besökare. Ja men heja oss då!

Liten har varit ovanligt grinig i veckan. Följer efter mig som en svans och tar gärna till lipen. Nätterna är oroliga och kantas av drömmar av de mindre behagliga sorten. Stackars liten. Händer mycket i huvudet på honom nu antagligen men krypa i ren bemärkelse nej det har han fortfarande inte testat på. Jag kommer nog få tårar i ögonen den dagen det händer (om det händer) med tanke på hur länge vi väntat. Vi väntar med spänning när detta under ska ske!

Mamma- och barnmys i solen idag med nyfunnen vän och dotter. Ingenting går upp mot kaffe och lite skitsnack. Må väl!

4 kommentarer:

  1. Ja, heja er! Håller tummarna för att ni snart får ert hus!

    Jaa... Inte lätt att vara liten. Det måste vara jobbigt för dem, att itne förstå vad som händer.

    sv: Hahah... Jaa... det ska ju börjas i tid. Men de verkar ju göra lite som de själva vill hur man än gör ;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Inget går upp mot mamma-barnmys i solen :)

    Alwa är likadan hon börjat gråta så fort jag gått runt hörnet. Men så fort någon annan har hand om henne så är det inga problem..

    Han kanke har bestämt sig för att gå innan han börjar krypa? ;) Han ålar sig väl? Han kanske känner att det fungerar så han inte behöver försöka lära sig krypa..
    Alwa ålade sig ju aldrig innan hon börja krypa..

    Tråkigt att det ska vara så många spekulanter på hus. Ni har inte funderat på större lägenhet så länge?

    Vad ska ni hitta på i helgen?
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jobbigt med huvudvärken! Men skönt att sambon kunde vara hemma så du fick boosta lite energi =)

    Åh vad tråkigt att det inte blev nåt med husen ni budat på! Och mögliga hus är nog inget att satsa på... Hoppas att det inte är nån som vill ha det fina huset, trots alla besökare, så att ni får er dröm!

    Snart ska du se att han knäcker krypandet, lillgrabben. Verkar nästan så på humöret! Men så stolt han kommer bli när han klarar av det sen! (och du också!)

    Hoppas att ni haft en bra dag och att ni verkligen fick njuta av solen!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hoppas du ni får en bra helg. Det är inte kul med huvudvärk och sömnlösa nätter.

    SvaraRadera