tisdag 13 mars 2012

Snorig näsa!

Vårväder och förkylning. Känns lite som att de går hand i hand. Så kom den även och hälsade på hos oss och litens näsa rinner, likaså hans ena öga. Natten har varit "vaken" men jag tackar ändå den som uppfann nässprayen. Utan den hade vi nog inte fått sova många timmar. Febern som ännu lyst med sin frånvaro får gärna stanna där den gömt sig för trots att familjen kråka har flyttat in är det fullfart här hemma. Allt är som "vanligt". Det övas och övas upp ner, upp ner. Snart kan Mowgli slänga sig i väggen då Teodor goes "apstil".

Tror det får bli en liten promenad även idag. Lite frisk luft kan väl inte skada även om man är förkyld och blir väl nerpackad? Underbara väder. Igår handlade jag faktiskt en overall till Teodor direkt efter att vi besökt lekplatsen eftersom min fina son ständigt slängde längtansfulla blickar ner på barnen i sandlådan. Lika bra att slå till innan de tar slut. Får väl även investera i ett par mindre par dyra små skor innan det är dags för de "gåvänliga". Tänkte mer att hans måste har något på tossarna. Iofs är han redan nu oerhört glad i att gå men jag antar att fötterna kommer att växa något innan det är dags på "riktigt?

Igår tipsade Josefine om den här sidan som erbjuder gratis tamponger hem i brevlådan varje månad. Idag tänkte jag göra detsamma. Oerhört bra koncept då jag alltid förundrats över vilka enorma utgifter man "måste" lägga varje månad bara för att det är lingonvecka. Registrera dig du med!


Bildkälla: Tamponsforfree

Ha en underbar dag!

5 kommentarer:

  1. Haha, ja det var väl inte det smartaste valet med vita vantar :) men jag tog henne direkt från sovstunden i vagnen och fortsatte leka ute, så det blev så. Tur det finns tvättmaskin i alla fall :)

    Här är det också rinnig näsa fortfarande, men jag tror att frisk luft bara underlättar om dom är lite täta. Emma sover bättre ute om hon är förkyld (visserligen är det jämnt så, men det märks ännu tydligare när hon är sjuk) så vi kör på som vanligt, om än med lite lugnare tempo.

    Vi är alldeles portots och nervösa här hemma, vi håller på och köper hus!! Det ska besiktigas på torsdag, och sen ska vi lämna slutgiltigt besked. Hoppas så att det inte kommer fram nå större fel så vår dröm kan gå i uppfyllelse nu!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. hello korvar! :) Sessan o prinsen här ;)

    Synd de där med den nedrans förkylningen som ska spöka. Klart man ska vara ute ändå! Tror inte att de blir bättre för att man ligger hemma o gottar runt bacillerna.

    Vi var ute en liten sväng i vårvädret i förmiddags, sååå skönt! Tråkigt bara att man bara hinner ut korta stunder då de är en massa dropp-/mat-/läkarttider som man ska passa in hela tiden. Ligger i sängen nu med Lucas sovandes på bröstet. Han är så lång så de känns som han håller på att växa ifrån den sovställningen :P haha!

    Här finns de inga sovrutiner längre. Han sover när han är trött. När vi sov någorlunda ordentligt på natten sist?! Hm... ja vet inte. De är ju inne o droppar hans ögon titt som tätt. Men när vi kommer hem får de bli andra bullar med hans sovrutiner. Då ska vi få in en vardag igen.

    Faan va jag längtar hem nu. Hem till vänner, familj, mammagrupp, öf och träning. Hem till en vardag där de inte hela tiden kommer in någon o säger vad o när saker o ting ska göras.

    High fives från oss <3<3

    SvaraRadera
  3. Spännande, får man fråga vart ni ska kika någonstans? :)
    Gud tycker också att Kiwi kan komma nu, är så nyfiken när Kiwi väljer att komma.

    Vi får uppdatera när vi är på g :)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Man skulle klara sig sååå bra utan förkylningar och sjukdomar!!
    Vi tittade på skor till lilla fröken här idag... hittade inga bra så jakten fortsätter. Är lite svårt tycker jag. Hon går ju inte, men som du skriver så gillar de ju att gå ändå ;)

    SvaraRadera
  5. Jag och Alwa ska bege oss till Apoteket idag och köpa nässpray. Tack för det tipset :) Har bara kört med droppar innan.

    En promenad i solen är bara uppiggande för själen och förkylningen :) Jag och Alwa har mest varit ute hela tiden då hon sover så mycket bättre ute. Och jag blir lite piggare :)

    I helgen som var så var det lugnt. En jobbande pappa, sjuk dotter och en trött mamma :)

    Vart har du varit och investerat i en overall? Och vad för typ? Tycker det är en enda stor djungel med skor och kläder till våren.

    Kramar till er finingar

    SvaraRadera