torsdag 6 oktober 2011

Superman!

Tack snälla för alla fina kommentarer och oj vad roligt med några nya som skriver :) Wiiiie!

Självklart gick allt bra precis som ni trodde men det var inte långt ifrån att även mina tårar började rinna när jag såg hur ledsen han blev.Tur sambon var med och höll honom för mitt hjärta dunkade säkert i hundrafemtio. Ja  man är ju inte direkt stålmannen när det handlar om sin guldklimps smärta. När krokodiltårarna hade runnit färdigt var det en småkinkig och trött liten man som rullades hem i barnvagnen. Han tog sig en nap på vägen hem och efter att ha nu fått i sig ett skrovmål ligger han nu och viftar med både händer och fötter. Håller tummarna att han inte får ont eller feber.

På BVC fick vi beröm för hur stark han blivit i nacken. Heja heja! Tur vi intensivtränade lite innan i veckan så Gittan blev nöjd. Lite småpinsamt om han tappat huvudet direkt men han låg kvar så nöjd och spanade på allt runtomkring. Stolt mamma! Däremot fick vi återigen "bakläxa" gällande hans favoritsida. Det var tydligen ingen fara mer än skönhetsmässigt. Vi kunde om vi ville få remiss till en läkare och sedan vidare till en huvudspecialist. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Känns som att det troligen kommer ordna upp sig själv. Nu ligger han t.ex och tittar åt "rätt" håll och när han väl kan sitta upp själv kommer ju inte bakhuvudet belastas alls lika mycket. Det är ju inte direkt så att man sjäv har ett perfekt huvud. Ja nu snackar vi utseendemässigt då alltså. Innehållet är ett helt annat ämne. Någon som har erfarenhet av det här som har tips/tankar?

Viktmässigt hade han nästan ökat ett helt kilo sedan förra besöket och har nu en matchvikt på 6410 kg. Inte riktigt dubblat sin födselvikt ännu men nästan. Längdmässigt är han 62.5 cm. Ungefär tre äpplen hög!

När vi ändå är inne på vikt så glömde jag uppdatera min "viktdagbok" igår. Här kommer nuvarande mammastatus
  • Startvikt: 68,5 kg
  • Dagens vikt: 66,4 kg
  • Målvikt: 58 kg
Som ni ser är det med stormsteg jag fortsätter min viktnedgång ;) Hela minus 0,5 kg sen förra veckan. Suck! Tydligen ska man iofs inte misströsta då jag igår fick höra av en vän att hon rasade i vikt efter att hennes lilla tjej blivit 3-4 månader. Så det är väl bara att hänga i. Lite fastare former har jag ju fått efter att jag började träna iaf.

Nej nu blir det lek med liten och sen tvättdags! Hoppas ni får en mysig kväll. Jag hoppas att liten sover gott och lika bra som natten till idag. 

1 kommentar:

  1. Lille plutten då!!!

    Jag tror ni intensivtränade nacken precis innan, pumpade upp musklerna liksom (ja så där grabbarna gör på fredagarna innan de går ut på kvällen) ;) hihi... Duktig kille! Ang huvudet, det är bara yta som räknas!!! Yta yta yta...det lär jag Lucas redan nu! Ok morsan säger han och slänger på sig något snyggt och fixar till frillan. Tur BVC fattat det där med yta!

    Heja mammakilon :) du kämpar på! Jag kämpar med dig på avstånd bara!! kramar♥

    SvaraRadera