tisdag 13 december 2011

Krypinlärning pågår

Här har vi en som är i fullfärd med att försöka ta sig framåt. Än har han dock inte förstått att man ska använda även armarna. Endast rumpan sticker upp i vädret. Han är lite svag i bröstpartiet. Får nog ligga i lite hårdträning i babygymet. Bänkpress säger hans PT.

I förrgår hade vi smakpremiär för gröt. Mumsfilibabba tyckte Teodor som smaskade i sig nästan en hel smakportion. Det där med att de skulle stå sig bättre på natten om de äter gröt har jag ju dock inte fått uppleva. I natt vaknade han första gången vid tolv andra vid fyra och sedan dess har han vaknat varje timme nästan och velat gå upp och leka och när man inte får det ja då vill man ju äta. Tröttmössa på mig idag igen då!

Nu ligger han här och tränar upp sig i sitt babygym. Det rullas åt höger, höger, höger och nu har han därför lyckats snurra ett halvt varv och ligger inte längre med huvudet på kudden. Jollras gör det med de höga bokstäverna men även de låga ibland som tur är. Ibland låter han nästan som en liten tjej. Fniss.

I eftermiddag ska vi ta räzern och bege oss till en av mammorna i vår föräldrargrupp. Där blir det bebislek och mammafika. Det känns som att de där kilona jag hade tappat häromdagen sakta letar sig tillbaka igen. Jaja efter nyår är det nya tag. Då ska Teodor inskolas i matvärlden och mamma ska äntligen få damma av innebandyklubban.

Njut av dagen!

1 kommentar:

  1. Hoppas tröttmössan snart kommer av! Inge kul att ha den på sig. Hur snygg är man liksom?!

    Lucas gjorde ett tjejskrik igår, shit va jag garvade. Han tyckte allt att de var lite pinsamt!

    Hihi en liten rumpnisse har flyttat in alltså, snart kryper han då :) Va kul!

    Hoppas ni får en skön tisdag. kramen

    SvaraRadera