tisdag 6 december 2011

Snön lyser vit på taken ...

I natt kom årets först snö och än pryder den taken utanför fönstret. Det har varit en vaken natt för vår del. Teodor har åkt på sin första förkylning och vaknade varje timme mellan tre och fem. Sen fick han komma över till oss och sov gott till klockan halv åtta. Nu ligger han här på mage bredvid mig och torrsimmar. Han verkar ganska pigg och har ingen feber. Lite rethosta och nästäppa. Hoppas att det stanna vid det eftersom vi har dopet på lördag.

Ringde 1177 innan och pratade med en sjuksköterska. Oerhört bra att ha dem att kunna rådfråga. Hon berättade iofs inget jag inte redan visste/tänkte men det är skönt att kunna få sina tankar bekräftade. Så idag blir det ännu en innesittardag för vår del.

Hoppas ni får en underbar dag i det snöbeklädda landskapet!

3 kommentarer:

  1. Halloj bruden! Hoppas hoppas hoppas förkylningen försvinner. bort bort bort med den! Så T ska ge sig på en dykning i dopfunten i helgen. Hoppas att han övar på snygga simhopp! Styla när man kan liksom.

    Tråkigt med ännu en vaken natt. Låter som förra natten då Lucas var gnällig, men då var han också snorig o hade de extra jobbigt med andningen... gillar inte dessa förkyldningar. Man får ständigt vara på sin vakt.

    Torrsimma, ja då blir man ju inte blöt iaf. krya på sig sparkar i baken från Lucas!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Hej finingar.
    Alwa undrar om Teodor blivit något bättre? Hoppas Hoppas. Hon skickar en krya på dig KRAM.

    Alwa är lite kinkig idag. Det var dags för 5 månaders sprutan. Elaka Helen stack henne i benen inte bara en g¨ång utan två! Dumma spruta. Så nu ligger hon utmattad i soffan och sover.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Härligt med snö. Och den har dessutom hittat hit till Småland :) Synd att inte de små är så pass stora att de kan åka pulka.
    Har du investerat i en pulka än? :)

    Fick du rådet att ni ska hålla er inne nu när han börjar bli förkyld? 1177 är riktigt bra att ha till hands.
    Får hoppas han blir frisk till dopet i helgen.

    Handlat alla julklappar än? :)

    Kram Kram

    SvaraRadera