lördag 21 januari 2012

Babysim!

Oj vad han älskade det! Min fina plattrumpa plaskade likt den lilla fisk han är. Smakade glatt på vattnet. Fick några feta kallsupar men simmade glatt vidare.
Sämst gillade han att flyta på rygg då blev det en och annan protest. Mamma vad gör du? Jag vill ju spana in tjejerna! Favoriten var istället helt klart slalomsim.

Nästa vecka händer det mycket kul. En toppenvecka att se fram emot helt enkelt. Vad gör det då om man är lite snorig i näsborren.

5 kommentarer:

  1. åh va härligt att T också fått simma lite :) hihi.. de är ju verkligen urmysigt!

    SvaraRadera
  2. Nu blir man nyfiken på vad ni ska hitta på nästa vEcka :)
    Jag läste din kommentar och gav henne mat ca 30 min innan läggning sen fick hon ligga och mysa i mitt knä tills hon blev sömnig. La henne i sin säng, spelade på sängmobilen sen somnade hon utan flaska i mun och hör och häpna - utan skrik :) Tack för tipset. Så i morgon blir det att testa samma procedur igen.

    Vad skoj att han gillade babysim. Alwa älskar att bada så vi pratade om att åka och bada nästa helg :)

    SvaraRadera
  3. ja jag skulle vilja ha ett par andra badbrallor. De var inte lika välrepresenterade där L badade ;) För han badade med två tjejer o han är minstingen i gruppen. ;) hihi.. de andra är några år äldre.

    å martina du är så matchig! Fast de är ju jag också... de ska man vara ;) hihi.. Skulle vilja ha de svart o vitrutiga till oss också, men när jag tittade på de för ett tag sen så fanns de bara ett kvar. iof så behöver ju inte peter ha något... han är ju så liten så jag kan köpa ett i Lucas storlek till honom. Eller ännu smidigare så kan han ju fortsätta sova i tredjerummet ;) där kan han ju använda något annat påslakan :P

    Vi har också¨en strulhiss. Ibland går inte hissdörren igen ordentligt så då kommer man ingenstans. Man får slå en stund på dörren så går de sen :P sånt ska bara fungera!

    här har vi skönkväll. Funderar på sängen. Ganska lockande skulle jag vilja säga. kramen <3

    SvaraRadera
  4. Vad kul att han gillade det! Edison älskade också babysimmet :) Men samma där, ligga på rygg var ingen hit! Man vill ju seeee liksom! :)

    SvaraRadera
  5. Jag är oxå sugen på att shoppa nu när pengarna snart rullar in på mitt feta konto ;)
    Måste iaf inhandla ett par söta badtrosor (tror man säger så) till Alwa. Och jag undrar om jag kan ha min bikini. hmm.

    Ja det är alltid mycket roligare att ha en massa uppbokat annars går dagarna ganska sakta om man bara ska sitta hemma.
    Har du många vänner som har barn i T.s ålder?
    Kraaam

    SvaraRadera