lördag 3 september 2011

Räddaren i nöden

Igår hade jag en kinkig och övertrött bebis hela dagen. Det började med att lillskiten somnade kl halv nio i torsdagskväll och inte vaknade förrän halv tre på fredagnatten för mat. Kl halv sex var det dags att stiga upp för då gjorde herrn morgon. Jag var inte riktigt lika pigg som min son dock.

Morgonen som följde blev sen ett band av sömnvägran, gnäll och sura miner. För att mamman skulle få i sig sitt välbehövda kaffe var det dags att plocka fram esset ur jackärmen och skruva upp speldosan på sängmobilen! Tänk att något kan trollförbinda ett litet barn så :). Äntligen lite lugn och ro samt glädjefyllt joller. Hurra!!


Eftermiddagen fortsatte i samma anda som morgonen. En trött och gnällig bebis som aldrig blev nöjd. Tillslut somnade vi båda utmattade och sov till pappa A kom hem från jobbet.

Kvällen blev lite mindre kämpig men endast mammas famn eller pappas bröst dög som sovplats. Kl tio somnade T för natten vilket varit en återkommande tidpunkt för "godnattsömn" den senaste veckan.

Som vanligt intogs nattmålet kl halv fyra och kl halv sju sa Teodor godmorgon för att sedan somna om intill mamma och vakna upp utvilad kl halv nio.

Dagen har bjudit på en pigg och pratglad unge som snällt sover sina naps och äter på normala tider. Det verkar som att någorlunda rutiner redan nu är A och O för min lilla krabat. Skönt det säger hans kontrollfreak till morsa.

Ikväll väntar grill och lekar hos goda vänner. Imorgon blir det fika som följs upp med husvisning. Vad hittar ni på i helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar