fredag 4 november 2011

Små barn roar sig lätt

Att en soffkudde kan underhålla en liten bebis så. Det är ju nästan magiskt att beskåda. Han ligger bara och krafsar lite snällt på den så det låter. Helt uppslukad av det underliga ljudet och den annorlunda strukturen i tyget. Ibland är det lätt att vara småbarnsförälder

6 kommentarer:

  1. Alwa och Teodor verkar vara lite lika varandra i sättet.
    Hon vill inte heller suga på nappen hela tiden utan bara när hon ska sova. Men man får väl fortsätta truga så ger det nog med sig?! :) För nappen är en bra ljuddämpare.

    Alwa har bara rullat några enstaka gånger, men man får vara beredd hela tiden. Vågar inte lämna henne med blicken på skötbordet längre. Snart får man väl byta på golvet :)

    Alwa mår mycket bättre. Febern är väck och glada tjejen är tillbaka.
    Teodor har klarat sig från att bli sjuk?

    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Sv: Alwa äter mellan 1-2 gånger om natten.
    Hon somnar ca vid 20 sen äter hon runt 02 och sen 07. Så tycker det är okey, men det skulle vara skönt med en HEL natts sömn..

    Haha jag känner igen mig i ditt inlägg. Alwa facineras ofta av att ligga och "pilla" på soffan och lyssna på ljudet. Måste vara väldigt spännande :)

    SvaraRadera
  3. haha ja ibland är de lätt att underhålla dem :) Lucas älskar vår zebratavla vi har ovanför soffan. Den kan han stirra på länge :) hihi...

    SvaraRadera
  4. Gröt kändes också som en bra grej att börja med på något sätt. Nu verkar han gilla det och äter en hel smakportion på kvällen! Sen när han är 6 mån och välling ska introduceras tänkte jag ge gröten på morgonen. Hur tänker du att en matschema för dagen kommer se ut för Theodor?

    Ja det är sjukt kul att vi hittat till varandras bloggar.. och just att dom två är så lika i sätter och allt dom gör ;) Då vet man att man inte är ensam om att ha en gnällig son etc.. Jag tycker du skriver så roligt också... blir ett och annat skratt här hemma :)

    Det gör du rätt i.. vänta med stolen då. Rasmus sitter i stolen ibland.. men bara korta stunder som sagt. Han är duktig på att luta sig bakåt och vilar därför nacken själv! Bumbon får jag nog vänta lite med att använda tror jag... han tyckte det vart lite jobbigt efter ett tag!

    Ha nu en mysig helg :) kram

    SvaraRadera
  5. Hihi, tänk om en annan roade sig så lätt. :-)

    SvaraRadera
  6. Sv. Hmm skickade ett meddelande nyss men blev ngt konstigt men i alla fall.
    Jag får ta och köpa boken med vaggvisor så Alwa slippe lyssna på mina påhittade sånger hela tiden.
    Och det är tur att hon inte bryr sig så mycket om hur det låter, för jag kan inte påstå att jag har någon vidare sångröst.

    Alwa har oxå små kråkor i näsan. Brukar ta dom med tops, men det är inte så uppskattat.

    Kram från mig och Alwa

    SvaraRadera