onsdag 2 november 2011

Vi kan kalla den köttbullen!

Teodor gjorde precis sin första "rullning" från rygg till mage. Han använde sig dock av en lite annorlunda stil. Han rullade ihop sig som en boll och gled lite lätt över genom en sidokullerbytta.

Han verkar nöjd med att ligga på mage iaf. Det blir svårare när han ska glida över på rygg igen för det har han inte gjort på länge. Nu är det mer ålning som är på tapeten. Han kommer inte så långt dock!

2 kommentarer:

  1. Alwa har oxå rullat från rygg till mage men när hon ska tillbaka till rygg så går det inte vilket resulterar i gnäll :)
    Jag har inget direkt tips på hur han ska börja ta napp. Ren envishet kanske från migoch min sambo. Vi testade en dag för en vecka sen och sen dess har hon tagit nappen. Men det är inte alltid den passar :)

    Du skrev att det bara skiljer någon dag mellan våra barn? Alwa föddes den 9 Juli (2 dagar innan datum)

    Kramen Till Er

    SvaraRadera
  2. hihi...vår lilla meatball :) "Alla sätt är bra..." ja du vet fortsättningen!

    Lucas föredrar att ligga plankan. Platt. Vända va ska de vara bra för liksom? Ibland, om han vill lägger han sig på sidan. Men ryggläge är rätt bra tycker prutten. Annars skriker han lite. o lite till....sen väntar en go famn o axel att hänga på :P eller en babysitter att sitta i. sov gott fisar ♥

    SvaraRadera